15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

U-keukens

Next125 NX670 eiken elegantzerox-fx-fenix-grigio-londra-italian-walnut
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

U-keukens staan bekend om hun praktische en ruimtelijke ontwerp. Deze keukenindeling benut de beschikbare ruimte optimaal, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote keukens. Het belangrijkste kenmerk van U-keukens is de opstelling van de keukenapparatuur en keukenbladen langs drie zijden van de ruimte, waardoor een efficiënte werkdriehoek ontstaat tussen het kookgedeelte, de spoelbak en de koelkast. Kom langs in onze ruime keukenshowroom en laat je inspireren. Maak een afspraak met één van onze keukenexperts en maak jouw droomkeuken werkelijkheid!

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een keuken met U-vorm?

U-vormige ontwerp de beschikbare ruimte optimaal, waardoor er voldoende werkbladoppervlak is om te koken, voorbereiden en organiseren. Door de U-vorm worden de belangrijkste kookzones dicht bij elkaar geplaatst, waardoor een efficiënte workflow ontstaat en alles binnen handbereik is. Bovendien biedt de U-vormige keuken veel opslagruimte, zowel boven als onder de keukenbladen, waardoor het eenvoudig is om keukengerei, apparaten en boodschappen georganiseerd te houden. Kortom, de U-vormige keuken combineert functionaliteit met een geoptimaliseerde ruimte-indeling, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die streven naar zowel efficiëntie als esthetiek in hun keukenruimte.

U-keuken met bar

Graag een eigen thuisbar? Kies dan voor een U-keuken met bar, de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gezelligheid. Door een bar toe te voegen, ontstaan een informele eetruimte om samen te komen met vrienden en familie terwijl de chef-kok heerlijke gerechten bereidt. Een bar creëer je eenvoudig met een kookeiland of een schiereiland. Het verschil? Een kookeiland is vrijstaand, terwijl het schiereiland aan één kant grenst aan de keuken.

U-keuken met kastenwand

Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Dan is een kastenwand de perfecte oplossing in jouw U-vormige keuken. Dit biedt niet alleen extra opbergruimte voor keukengerei, servies en voorraad, maar geeft de keuken ook een strakke en georganiseerde uitstraling. De kastenwand kan op maat worden ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Je kiest uit een ruim scala aan materialen en afwerkingen om de wand naadloos te laten integreren in jouw keuken.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst