15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Rechte keukens

Schuller Siena zandgrijsRotpunkt-Zerox-FM-Olive-Green
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Rechte keukens zijn de perfecte combinatie van eenvoud en efficiëntie. Of je nu een kleiner appartement hebt of juist meer ruimte wilt benutten, een rechte keuken is in alle soorten ruimtes te integreren. Met alle essentiële elementen, zoals kookplaten, spoelbakken en opbergruimte, netjes naast elkaar creëert een rechte keuken een functionele kookomgeving. De rechtlijnige opstelling zorgt tevens voor een overzichtelijke en gestroomlijnde uitstraling. Kortom, rechte keukens combineren strak design met gebruiksgemak en zijn daarmee een tijdloze keuze voor elke keukenliefhebber!

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een rechte keuken?

In een rechte keuken worden eenvoud, functionaliteit en ruimtebesparing gecombineerd. Rechte keukens kenmerken zich door hun lineaire ontwerp, waarbij de complete keuken langs één enkele wand worden geplaatst. De rechte opstelling maakt het gemakkelijk om van het ene keukenwerkgebied naar het andere te bewegen. Tevens biedt een rechte keuken een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor deze geschikt is voor zowel moderne als klassieke interieurs. Kortom, een rechte keuken is ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en ruimtebesparende oplossing zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Lange rechte keuken van 3 of 4 meter

Heb je een lange wand in je keuken? Met een rechte keuken van 3 of 4 meter heb je meer dan voldoende ruimte voor het integreren van alle gewenste keukenapparatuur, van kookplaten en ovens tot spoelbakken. Het resultaat is een praktische en functionele keukenopstelling waarbij elke centimeter doordacht wordt benut en je gemakkelijk door de ruimte kunt bewegen.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst