15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Parallel keukens

Schuller Nova keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Als je op zoek bent naar een eigentijdse en functionele keukenoplossing, zijn parallelle keukens een uitstekende keuze. Deze opstellingen bieden een efficiënte indeling door twee tegenoverliggende keukenwerkbladen en kasten in de ruimte te plaatsen. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en ontstaat een naadloze workflow in de keuken. Of je nu een moderne en minimalistische uitstraling verkiest of een meer traditionele en gezellige sfeer wilt creëren, parallelle keukens bieden talloze mogelijkheden om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Ontdek de voordelen van deze slimme keukenindeling in onze ruime keukenshowroom en transformeer je keukenruimte in een functionele en stijlvolle omgeving.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor een parallel keuken?

Het belangrijkste voordeel van een parallelle keuken is de optimale benutting van de beschikbare ruimte, waardoor een vlotte en georganiseerde workflow ontstaat. Eigenlijk zijn het twee rechte, kleine keukens tegenover elkaar. Bovendien creëert deze opstelling een symmetrisch en evenwichtig ontwerp, wat esthetisch aantrekkelijk is en een gevoel van harmonie in de keukenruimte creëert.

Daarnaast biedt een parallelle keuken flexibiliteit bij het organiseren van de verschillende keukenzones, zoals kook-, snij- en spoelgebieden. Zo maak je moeiteloos gelijktijdig gebruik van meerdere werkgebieden, waardoor meerdere gebruikers comfortabel samenwerken zonder elkaar in de weg te staan.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst