15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Open keukens

Next125 NX670 noten natuurSchuller Avola keuken saliegroen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Een open keuken wordt gekenmerkt door de keuken en woonkamer die naadloos in elkaar overvloeien. Of het nu gaat om gezellige sociale bijeenkomsten of intieme gezinsmaaltijden, een keuken met een open uitstraling voegt niet alleen stijl toe, maar creëert ook een eigentijdse en warme sfeer. Bij Jansen Totaal Wonen stel je jouw open keuken volledig op maat samen met de hoogwaardige merken next125, Schüller en Rotpunkt. Kom langs in onze ruime showroom en laat je inspireren!

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat zijn de voordelen van een open keuken?

Een belangrijk voordeel van een open keuken is dat je tijdens het koken gemakkelijk in contact blijft met familie en gasten, waardoor de keuken het bruisende hart van het huis wordt. De meeste keukens met kookeiland zijn dan ook een open keuken. Daarnaast zorgt een open keuken voor een gevoel van ruimtelijkheid en licht. Zo krijgt de hele leefruimte een modern en uitnodigend karakter. Je maakt gemakkelijk één grote ruimte van twee kleinere ruimtes. Bovendien wordt het in het oog houden van kinderen gemakkelijker. Kortom, een open keuken combineert functionaliteit met esthetiek en draagt bij aan een levendige en moderne woonbeleving.

Open keukens in talloze opstellingen

Een open keuken is in iedere opstelling te realiseren. De meest voorkomende opstellingen zijn onder andere de U-vormige open keuken, waarbij de keukenruimte aan drie zijden open is en een uitnodigende sfeer creëert. Een andere populaire variant is de L-vormige open keuken, waarbij de keuken zich langs twee aangrenzende muren uitstrekt en een gezellige en functionele ruimte creëert. Bij een eilandkeuken vormt een centraal kookeiland het middelpunt en biedt extra werkruimte. Afhankelijk van jouw keukenruimte zijn er talloze mogelijkheden voor een open keuken!

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst