15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

L-keukens

Rotpunkt Zerox KQ keuken beigeNext125 NX912 glas mat agaatgrijs keukenSchuller Matera keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

L-keukens zijn een populaire keukenopstelling die efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte in een hoek. Ze lijken op hoekkeukens, maar hebben twee ongelijke zijdes. Met hun karakteristieke vorm bieden deze keukens niet alleen een praktische indeling, maar creëren ze ook een gezellige en open sfeer in de keukenruimte. L-keukens zijn ideaal voor zowel kleine als grotere ruimtes en kunnen worden aangepast aan alle stijlen en smaken. Maak nu een afspraak met één van de keukenexperts van Jansen Totaal Wonen en creëer jouw droomkeuken op maat.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Wat zijn de voordelen van een L-vormige keuken?

Het belangrijkste voordeel van een L-vormige keuken is de efficiënte indeling, waarbij de keukenapparatuur en werkruimtes zich langs twee aangrenzende muren bevinden. Dit zorgt voor een logische en praktische workflow, waardoor je gemakkelijk schakelt tussen kook-, snij- en afwasgebieden. Bovendien benut een L-vorm de beschikbare ruimte optimaal, waardoor deze opstelling ideaal is voor kleinere keukens waar elke centimeter telt. Met een doordachte inrichting kan een L-vormige keuken niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en ruimtebesparend.

L-keuken met bar

Wil je graag je eigen thuisbar? En een gezellige, open sfeer creëren in je keuken? Dan is een L-keuken met bar de ideale indeling! De toevoeging van een bar geeft de keuken een eigentijdse uitstraling en creëert een aantrekkelijke plek voor samenzijn met vrienden en familie. Een thuisbar creëer je eenvoudig met een eilandkeuken. De praktische indeling zorgt ervoor dat alle keukengerei binnen handbereik is, terwijl de bar een uitnodigende ruimte vormt voor ontspanning!

Kastenwand in jouw L-keuken

Graag extra opbergruimte toevoegen aan je keuken? Met een op maat gemaakte kastenwand maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor je extra opbergruimte creëert voor keukengerei, servies en andere benodigdheden. De kastenwand kan naadloos worden geïntegreerd in het ontwerp van jouw keuken, waardoor een harmonieus en gestroomlijnd geheel ontstaat. Bovendien biedt een goed ontworpen kastenwand de mogelijkheid om keukenapparatuur zoals een oven of magnetron op ooghoogte te plaatsen, wat het kookgemak verhoogt.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst