15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

G-keukens

Schuller Siena Indisch rood keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Creëer meer dan voldoende werk- en opbergruimte met een G-keuken. Deze vorm zorgt er namelijk voor dat jouw (beperkte) keukenruimte optimaal benut wordt. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen, kleuren en indelingsopties, stel je bij Jansen Totaal Wonen gegarandeerd jouw perfecte G-keuken samen. Of je nu houdt van een strak modern design of juist kiest voor een klassieke uitstraling, G-keukens bieden de perfecte combinatie van esthetiek en praktisch gebruik.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

G-keukens voor een open uitstraling

Een keuken in de vorm van een G is vrijwel altijd een open keuken, welke bekendstaat om gezellige karakter. Door de ruimtelijke opstelling is er voldoende bewegingsvrijheid, wat ideaal is voor gezellige kookmomenten met familie en vrienden. Het biedt tevens de mogelijkheid om verschillende keukenactiviteiten gelijktijdig uit te voeren, waardoor koken efficiënt en plezierig wordt. Droom je van een thuisbar? Een G-keuken is dé ideale opstelling voor het toevoegen van een bar, namelijk aan het zogenaamde schiereiland.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenindelingen ook interessant:

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst