15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Vaatwassers

luxe-vaatwassers-keuken-keukenapparatuurPelgrim vaatwasserSiemens vaatwasserMiele bij Jansen Totaal WonenAEG ComfortLift vaatwasser
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Innovatieve inbouwvaatwasser

Tegenwoordig zijn vaatwassers uit te voeren met diverse slimme functies en innovaties zoals de ComfortLift van AEG. Of het nu gaat om het optimaliseren van ruimte, besparen van water en energie, of genieten van een geruisloze werking, een inbouw vaatwasser draagt bij aan een moeiteloze en hygiënische afwerking van keukenbezigheden.

AEG ComfortLift vaatwasser

Waar moet je op letten bij het kiezen van een vaatwasser?

Afmeting van de vaatwasser

Standaard zijn vaatwassers 60 cm breed en 81,5 cm hoog. Liever een kleiner exemplaar voor de compacte keuken? Ga dan voor een vaatwasser van 45 cm breed. Juist graag een extra grote vaatwasser? Dan is een XXL-vaatwasser van 60 cm breed en 86,5 cm hoog perfect voor jou!

Energie- en waterverbruik

Tegenwoordig zijn veel inbouw afwasmachines extra energiezuinig en waterbesparend. Zeker weten dat jouw nieuwe vaatwasser energiezuinig is? Kies dan voor een vaatwasser met energielabel A of B en bespaar op lange termijn kosten. Zo draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu!

Geluidsniveau

Heb je een woonkeuken of staat je vaatwasser in de buurt van leefruimtes? Let dan goed op het geluidsniveau van jouw vaatwasser. Kies voor een laag decibel als je het belangrijk vindt dat je vaatwasser niet al te veel lawaai maakt.

Programma’s en functies

Voor ieder merk en iedere type vaatwasser zijn de beschikbare programma’s en extra functies verschillend. Kijk daarom bij aanschaf van een vaatwasser goed naar wat jij belangrijk vindt en welke vaatwassers op jouw wensen aansluiten. Denk aan specifieke programma’s voor glazen, intensieve reiniging of energiebesparing. Overweeg ook extra functies zoals een uitgestelde starttijd of automatische deuropening.

De verschillende vaatwassers:

XL vaatwasser

Liever nóg meer ruimte voor je vaat?
De extra hoge vaatwassers van merken als Neff en Pelgrim zijn ideaal voor grotere huishoudens en uitgebreide kooksessies. Tevens zijn ze ideaal voor keukens met een verhoogd aanrechtblad!

Vaatwasser op hoogte

Plaats je inbouw vaatwasser op hoogte voor extra comfort bij het in- en uitpakken van je vaat. Bovendien maximaliseer je met een vaatwasser op hoogte het gebruik van de hoogte van je keuken, waardoor extra opbergruimte onder de vaatwasser ontstaat.

Inbouw vaatwasser

Een inbouwvaatwasser wordt naadloos geïntegreerd in je keuken, wat naast esthetisch ook nog eens zeer functioneel is. Zo bespaar je ruimte en is de vaatwasser vrijwel onzichtbaar!

AEG ComfortLift vaatwasser

Vaatwasser met ComfortLift

Enkele AEG vaatwassers bevatten het unieke en innovatieve ComfortLift systeem. Met een vaatwasser met ComfortLift til je de onderste mand van je vaatwasser eenvoudig omhoog, waardoor de vaat gemakkelijker in- en uit te laden is.

Pelgrim energiezuinige vaatwasser

Duurzame vaatwassers

Veel vaatwassers van merken als Siemens en AEG zijn extra duurzaam. Door gebruik van de nieuwste technologieën bespaar je meer water en/of energie. De vaatwasser past het programma bijvoorbeeld aan op de vuilheidsgraad van jouw vaat en je verbruikt nooit meer onnodig water en energie.

Slimme inbouwvaatwasser

Met technologieën als HomeConnect van Siemens of de QuickSelect vaatwassers van AEG wordt de vaat doen nóg gemakkelijker! Hiermee bedien je jouw vaatwasser eenvoudig van een afstand en met enkele klikken stel je het gewenste programma in, voer je tijdslots in en meer.

Vaatwasser met besteklade

Het in- en uitpakken van de vaat wordt nog eenvoudiger een besteklade. Merken zoals Siemens en Pelgrim hebben deze innovatieve functie geïntegreerd, waardoor er nog meer ruimte beschikbaar is voor andere vaat in het hoofdgedeelte van de vaatwasser.

Onze keukenmerken

In onze showroom vind je inbouw vaatwassers van bekende kwaliteitsmerken als AEG, Siemens, Bosch en nog veel meer.

SiemensAEGBoraLogo van BoschLogo van

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenapparatuur ook interessant: