15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Koelkasten

Koelkasten en vriezers bij Jansen Totaal WonenKoelkasten en vriezers bij Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Innovatieve koelvriescombinatie

De koelkast met vriezer is niet meer weg te denken uit de keuken. Houd eten langer vers door slimme temperatuur- en vochtigheidsregeling. Met handige snufjes zoals touchscreen bediening en slimme sensoren zijn ze tevens eenvoudig te gebruiken. Een koelvriescombinatie is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens modern uit. Perfect voor iedere keuken!

Koelkasten en vriezers bij Jansen Totaal Wonen

Waar moet je op letten bij het kiezen van een (inbouw) koelkast en vriezer?

Naast de energie-efficiëntie, het geluidsniveau en de kwaliteit van een koelkast en vriezer, zijn ook de volgende zaken belangrijk om te overwegen bij de aanschaf van een koelkast of vriezer.

Afmeting

Let goed op hoeveel ruimte je beschikbaar hebt in je keuken voor je koelkast en/of vriezer. Heb je weinig ruimte? Dan is een kleine koelkast of koelvriescombinatie de perfecte oplossing. Wil je graag extra opbergruimte om eten te bewaren? Ga dan voor een extra brede en hoge koelkast.

Indeling

Kijk daarnaast naar de indeling van de koelkast en/of vriezer, zoals het aantal planken, laden en deurvakken. Afhankelijk van je opbergwensen kunnen verstelbare planken en laden handig zijn.

Koeltechnologie

Afhankelijk van je voorkeuren, is het belangrijk om te kijken naar de koeltechnologie waarover jouw vriezer of koelkast beschik. Denk bijvoorbeeld aan de handige No Frost eigenschap. Dit voorkomt ijsvorming, waardoor handmatig ontdooien van je vriezer niet meer nodig is.

Extra functies

Overweeg tevens extra functies zoals water- en ijsdispensers, digitale temperatuurregeling en de mogelijkheid om snel te koelen of vriezen.
Sommige koelkasten hebben speciale zones voor groenten, vlees of vis, wat de versheid van deze producten kan verlengen.

Verschillende koelkasten en vriezers

Inbouw koelkast en vriezer naast elkaar

Een keuken met een inbouw koel- en vrieskast naast elkaar, zoals deze van AEG, zorgt dat zowel verse producten als ingevroren items in de keuken binnen handbereik zijn. Tevens maak je optimaal gebruik van de ruimte door voor een hoge vriezer en koelkast te kiezen. Zo heb je nooit te weinig opbergruimte voor het vers houden van voedsel!

Koelvriescombinatie: inbouw koelkast met vriezer eronder

Heb je geen ruimte voor een inbouw vriezer en koelkast naast elkaar? Maar wil je wel de mogelijkheid voor vriezen en koelen? Dan is een koelvriescombinatie de perfecte oplossing! Hierbij is de koelruimte bovenaan en het vriesgedeelte onderaan geplaatst waardoor je het beste van twee werelden kunt combineren.

Hoge koelkast inbouw

Voor huishoudens met een grote behoefte aan koelruimte is een hoge koelkast met extra verticale opslagruimte voor verse producten de ideale keuze. Zoals ook bij deze koelkast van Siemens heb je dus de ruimte van een standaard koelkast + extra ruimte door de hoogte van de koelkast.

Brede koelvriescombinatie

Nieuw is een extra brede koelvriescombinatie, zoals deze van AEG van 75 cm breed. Zo heb je zowel een koelkast als vriezer in je keuken en benut je de ruimte optimaal door gebruik te maken van de breedte en hoogte. Zo heb je voldoende plaats voor diepvriesproducten zonder concessies te doen aan de koelcapaciteit.

Onze keukenmerken

In onze showroom vind je verschillende koelkasten en vrieskasten van bekende kwaliteitsmerken als AEG, Siemens, Bosch en meer.

SiemensAEGBoraLogo van BoschLogo van

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenapparatuur ook interessant: