15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Inbouw koffiemachines

Afbeelding voor Inbouw koffiemachinesAfbeelding voor Inbouw koffiemachinesAfbeelding voor Inbouw koffiemachinesAfbeelding voor Inbouw koffiemachinesAfbeelding voor Inbouw koffiemachines
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Ruimte besparen met een inbouw koffiemachine

Doordat inbouw koffiemachines naadloos te integreren zijn in keukenkasten of -wanden, zijn ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ruimtebesparend. Programmeerbare instellingen, touchscreens en digitale displays maken het bereiden van koffie van baristakwaliteit een intuïtieve ervaring. Of je nu streeft naar een minimalistische uitstraling, geavanceerde technologie, of het gemak van een vaste wateraansluiting, inbouw koffiemachines bieden diverse mogelijkheden om aan jouw wensen als koffieliefhebber te voldoen.

Afbeelding voor Ruimte besparen met een inbouw koffiemachine

Waar moet je op letten bij het kiezen van een inbouw koffiemachine?

Koffiesoorten

Het belangrijkste voor veel koffieliefhebbers is welke soorten koffie gezet kunnen worden met de inbouw koffiemachine. Ben je bijvoorbeeld fan van krachtige espresso’s of geniet je juist van romige cappuccino’s? Of wil je speciale koffies kunnen zetten zoals een Americano, Ristretto of Iced Coffee?

Vaste wateraansluiting

Inbouw koffiemachines zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen met een vaste wateraansluiting, waardoor jij je nooit zorgen hoeft te maken over een leeg waterreservoir. Ideaal voor als je regelmatig grotere hoeveelheden koffie zet!

Touchscreen

Koffiemachines zijn voorzien van diverse soorten bedieningspanelen. Met een intuïtieve touchscreen-bediening wordt het aanpassen van koffie-instellingen extra eenvoudig. Voor een meer traditionele bediening kun je kiezen voor fysieke knoppen en draaiknoppen. Daarnaast zijn er inbouw koffiemachines met digitale displays die gedetailleerde informatie en programmeermogelijkheden bieden, zodat je zelf de maalgraad, watertemperatuur en koffiesterkte naar eigen voorkeur kunt instellen.

Melkopschuimsysteem

Ben je een liefhebber van koffiesoorten zoals cappuccino, latte macchiato, of andere koffies met opgeschuimde melk? Dan is een inbouw koffiemachine met een geïntegreerde melkopschuimer perfect voor jou! Hiermee bereid je met gemak en precisie heerlijke koffies. Het melkopschuimsysteem stelt je in staat om melk op te schuimen tot de gewenste textuur en temperatuur, waardoor je in je eigen keuken moeiteloos talloze baristawaardige koffiecreaties kunt maken!

Onderhoud van een inbouw koffiemachine

Het reinigen van de koffiemolen, het legen van de koffieprutlade en het ontkalken van het systeem zijn essentiële stappen om de smaak en prestaties van je inbouw koffiemachine goed te houden. Veel koffiemachines zijn uitgerust met automatische reinigingsprogramma’s, waardoor het onderhoud vereenvoudigd wordt. Een goed onderhouden inbouw koffiemachine is een investering in langdurig koffiegenot!

Onze keukenmerken

Of je nu op zoek bent naar een Siemens koffiemachine, Miele inbouw koffiemachine of een Bosch inbouw koffiemachine, in onze showroom vind je koffie inbouwmachines van bekende apparatuurmerken.

SiemensAEGBoraLogo van BoschLogo van

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenapparatuur ook interessant: