15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Combimagnetrons

Afbeelding voor CombimagnetronsAfbeelding voor CombimagnetronsAfbeelding voor Combimagnetrons
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Oven & magnetron

Een combimagnetron is een veelzijdig keukenapparaat dat de functionaliteit van een magnetron en een oven combineert. Met de mogelijkheid om gerechten te verwarmen, grillen, bakken en zelfs te ontdooien, biedt een combimagnetron een breed scala aan kookopties in één compact apparaat.

Afbeelding voor Oven & magnetron

Waar moet je op letten bij het kiezen van een combimagnetron?

Formaat en inbouw combimagnetron

Welk type combimagnetron het beste in jouw keuken past, is afhankelijk van de beschikbare ruimte in jouw keuken. Als je een inbouw combimagnetron overweegt, zorg er dan voor dat deze compatibel is met de inbouwafmetingen in jouw keuken.

Vermogen en capaciteit

Het vermogen van de magnetron en de capaciteit van de oven zijn belangrijke overwegingen. Hoger vermogen betekent snellere kooktijden voor de magnetronfunctie. De ovencapaciteit is belangrijk voor de hoeveelheid voedsel die je kunt bereiden. Overweeg jouw kookbehoeften en gezinsgrootte bij het kiezen van het juiste vermogen en de capaciteit.

Functies en programma’s

Je wilt natuurlijk dat jouw combimagnetron de gewenste functies en voorgeprogrammeerde kookopties heeft. Sommige combimagnetrons bieden geavanceerde functies zoals stoomkoken, grillen, en convectieoven. Kies een model dat past bij de kooktechnieken die je vaak gebruikt.

Wat is het verschil tussen een combimagnetron en combioven?

Hoewel ze op het eerste gezicht op elkaar lijken, zijn een combimagnetron en combi-oven toch verschillend. Een combimagnetron combineert de eigenschappen van zowel een magnetron als een oven, waardoor het mogelijk is om snel te verwarmen, grillen, bakken en zelfs te stomen. Aan de andere kant richt een combi-oven zich specifiek op het bakken en braden met behulp van convectiewarmte en grillfuncties. Ondanks enkele overlappende functies, ligt het onderscheid in het feit dat een combioven zich meer richt op ovenfuncties, terwijl een combimagnetron zowel de mogelijkheden van een magnetron als een oven integreert. Voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing is een combimagnetron de ideale keuze. Voor culinaire liefhebbers die zich willen toeleggen op bakken en braden, biedt een combi-oven mogelijk de perfecte functionaliteit.

Onze keukenmerken

Of je nu op zoek bent naar een Siemens, Bosch of ATAG combimagnetron oven, in onze showroom vind je hoogwaardige keukenapparatuur van bekende kwaliteitsmerken.

SiemensAEGBoraLogo van BoschLogo van

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenapparatuur ook interessant: