15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Bijkeukens

BijkeukenBijkeuken RotpunktVoorraadkamer
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Jouw bijkeuken inrichting op maat

De bijkeuken is een extra ruimte in huis die je graag zo efficiënt mogelijk inricht. Van het netjes wegwerken van de wasmachine tot hoge kasten voor het opbergen van bijvoorbeeld voorraad en schoonmaakspullen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van slimme oplossingen kan je de bijkeuken goed organiseren en perfect indelen. Zo bespaar je nóg meer ruimte in huis. Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een bijkeuken op maat van Schüller of Rotpunkt.

Bijkeuken als luxe washok

Wij helpen je graag van het samenstellen van jouw waskamer. Werk je wasmachine uit het zicht weg met een wasmachinekast op maat. Wil je de wasmachine en droger naast elkaar op werkhoogte of plaats je de wasmachine en wasdroger boven elkaar voor nóg meer ruimtebesparing? Alles is mogelijk! Ook functies als een uittrekelement voor de wasmand, hoge wassorteerkast of ingebouwd wasrek zijn mogelijk!

Bijkeuken Rotpunkt

Voorraadkasten in de bijkeuken

Jouw bijkeuken liever omtoveren tot ruime voorraadkast? Samen met onze keukenadviseur stel je jouw voorraadkamer helemaal op maat samen met de keuze uit talloze elementen. Denk aan hoge opbergkasten, wijnrekken of een wijnklimaatkast, een extra koelkast en/of vriezer, bergruimte voor schoonmaakspullen en apparaten zoals een stofzuiger en nog veel meer.

Bijkeuken voorraadkast

Modulaire elementen voor jouw moderne bijkeuken

Wassorteerkast
Wasmachinekast op maat
Voorraadkasten
Opbergladekasten
Opbergkast voor schoonmaakspullen
Vuilnis
Robotstofzuiger
Wasrek

Een ruime garderodekast

Naast voorraadkasten en waskamers, helpen wij je ook graag met het samenstellen van een garderobe op maat. Creëer jouw ideale garderobekast met Schüller en kies uit talloze opties zoals kledingroedes, uittrekelementen, schoenenkasten en zowel open opbergruimte als ruimte voor jouw kleding en schoenen achter deuren. Te realiseren op iedere plek in huis!

Garderobe Rotpunkt
SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Advies over bijkeukens?

Advies over een bijkeuken of voorraadkamer? Met maar liefst 50 jaar aan ervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw bijkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen