15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Keukens Arnhem

Stel jouw droomkeuken samen in de buurt van Arnhem.

zerox-xt-beach-grey-rotpunkt-keukens-jansen-totaal-wonen-huissennext-125-NX870-mokkabruinSchuller Elba kwartsgrijs
Een afspraak is geheel vrijblijvend
Persoonlijk maatwerk
Klanten beoordelen ons met een 9

Op zoek naar een keuken op maat? JTW keukens is expert als het gaat om keukens in de omgeving van Arnhem. Onze keukenadviseurs ontwerpen jouw droomkeuken, samen met jou en ontzorgen je gedurende het hele traject: van ontwerp tot en met de plaatsing van de keuken. Plan gratis een adviesafspraak in onze showroom.

De keukenstijl die bij jou past

Voor uiteenlopende keukenstijlen breng je een bezoek aan onze showroom nabij Arnhem: van moderne- tot landelijke keukens en van industriële- tot tijdloze keukens. Hierbij spelen kleuren een essentiële rol. Zo is een witte keuken sober en tijdloos, terwijl we een zwarte keuken vaak terugzien in de industriële keukenstijl, waar ook gebruik wordt gemaakt van houten elementen.

Bekijk onze kwaliteit keukens in de buurt van Arnhem

Onze keukenmerken next125, Schüller en Rotpunkt staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn te bewonderen in Huissen. Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment aan keukenapparatuur van topmerken als Bora, Siemens, AEG, Miele en Quooker.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Keuken inspiratie magazine

Vraag geheel vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Een magazine boordevol inspiratie met de keukentrends van 2024, de nieuwste keukens van hoogwaardige keukenmerken, talloze keukenstijlen en nog veel meer. Ontvang het magazine met de post thuis of download hem nu online!

Keuken inspiratie magazine 2024 open

Bezoek onze keukenwinkel nabij Arnhem

Je vindt onze keukenshowroom aan de Karstraat in Huissen. Kom inspiratie opdoen in onze ruime keukenzaak met meer dan 30 showroomkeukens. Wil je meer weten over onze keukens of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in de omgeving van Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar.

Afbeelding voor Bezoek onze keukenwinkel nabij Arnhem

Velen gingen je voor

10 / 10

Familie Vernooij

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken is er goed met ons meegedacht om uiteindelijk alles naar wens te realiseren! Antoine weet het juiste advies te geven en we hebben nog iedere dag veel plezier van onze keuken!
10 / 10

C. Riemslag

We zijn uitstekend begeleid in het ontwerp van onze keuken door Antoine en Emiel. Zij hebben kritisch meegedacht in de opstelling van onze keuken en waren in staat ook een scherpe prijs te bieden. Super!
10 / 10

Judith Lamers

In december hebben wij met keukenspecialist Bas een keuken aangeschaft bij Jansen Totaal Wonen. Zeer prettig gesprek met kundig advies. Deze week hebben wij mogen ervaren dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Klasse JTW! Een echte aanrader!
7 / 10

Familie Hendriks

Na 11 jaar prima ervaringen met onze eerste Schüller keuken zochten wij voor onze nieuwe woning een nieuwe. En opnieuw kwamen wij in Huissen uit! De vriendelijke ontvangst en vakkundige voorlichting door Emiel Buurman hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij opnieuw voor dit Duitse topmerk hebben gekozen. Onlangs was het zover en werd onze nieuwe aanwinst in 2 aaneensluitende werkdagen door Frank geplaatst. En ook over deze laatste fase zijn wij 100% tevreden! Kortom, wij zijn over de aankoop, levering en plaatsing van de keuken erg tevreden.
10 / 10

Familie Annegarn

Emiel heeft ons uitstekend geholpen en prima naar ons geluisterd. Al onze wensen en wensjes worden binnenkort gerealiseerd. We kijken ernaar uit om in een nieuwe keuken te kunnen koken!
10 / 10

Marcel

Keuken gekocht, geholpen door Stefan. Top geholpen en meegedacht over veel praktische zaken. Van de ideale plaatsing van de keuken, tot de indeling van de kastjes en lades. Ook na oplevering contact gehouden. Daarnaast is de installateur Bauke een vakman! Kortom meer dan tevreden.
10 / 10

Wiellie Knuiman

In augustus vorig jaar ging ik mij oriënteren op de aankoop van een nieuwe keuken. Heel spannend na meer dan 20 jaar! Na wat rondkijken werd ik benaderd door Antoine die mij ontzettend fijn verder heeft geholpen. Door zijn vragen werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wel of niet wilde hebben. Ik wilde de keuken pas eind januari geplaatst hebben. Dat was geen probleem. Volgens afspraak werd de oude keuken verwijderd en kwam Theo met zijn team voor het voorbereidende werk om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. De nieuwe keuken werd geplaatst door Luuk. Een monteur met plezier in zijn werk. En oog voor details! Al met al een prettige ervaring om onze keuken door JTW keukens te laten plaatsen!
10 / 10

Rob Simons

Wij hebben een prima advies gekregen van Bas Postma voor onze nieuwe keuken. We hadden alle ruimte om onze wensen in te brengen. Het All-In traject ontzorgde ons van het demonteren van de oude keuken en de installatiewerkzaamheden. De nieuwe keuken is netjes geplaatst door Luuk Jansen. En dit alles volgens voorafgaande afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!