15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Interieurs van klanten

Kijkje in het interieur van klanten - Jansen Totaal Wonen

Een interieur is niet zomaar een ruimte, het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je interieur helemaal bij jou past. Met een uitgebreide collectie meubels, persoonlijk interieuradvies en uitmuntende service realiseren we jouw droominterieur! Onze interieuradviseurs begeleiden jou graag bij elke stap van het proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies en laat je woondromen werkelijkheid worden!

Een kijkje in het interieur van klanten die jou voorgingen:

Carla & Eduard

Al bijna 30 jaar genieten Carla & Eduard van hun knusse twee-onder-een-kapwoning in het gezellige Gendt. Het stel vond het wel tijd voor een moderne make over en schakelde interieurstyliste Janin in. Samen creëerden ze een fijn, warm thuis!

binnenkijken-bij-carla-bank-dutchz

Leo & Petra

Neem een kijkje in de woning van Leo & Petra in Arnhem. Samen met keukenadviseur Emiel en interieurstyliste Janin gaven ze hun woning een complete make-over! De woonkamer en eethoek zijn omgetoverd tot een gezellige ruimte.

binnenkijken-bij-petra-en-leo-keukenadvies-en-interieuradvies

Janin & Robbert

Ook haar eigen woning gaf onze interieurstyliste Janin een volledige make-over. Ze koos voor een licht interieur met donkere accenten. Eenvoudig Japandi, Boho Ibiza & licht industrieel gecombineerd tot een harmonieus geheel!

Binnenkijken bij Janin en Robbert

Antoine & Anko

Voor de inrichting van hun woning riepen Antoine & Anko de hulp in van onze interieurstyliste Janin. Zij hielp het stel om hun persoonlijke smaak door te vertalen in een modern en sfeervol interieur.

Bas & Mieke

Met behulp van onze interieurstyliste Janin hebben Bas en Mieke hun droomwoning weten te creëren. De stijl in de woning is groen en natuurlijk, met veel planten, zwarte accenten en industriële details.

Femke

Het eiland van de next125 keuken van Jolanda lijkt te zweven door de ranke pootjes. Ze koos voor een natuurstenen werkblad, Quooker, BORA kookplaat en Miele wijnklimaatkast.

XOOON bij Jansen Totaal Woneninhouse Jansen Totaal WonenBaenks jansen totaal wonenhouse of dutchz huissenTrendhopper Huissen

Persoonlijk interieuradvies

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak nu een afspraak met onze interieurstyliste Janin en maak samen jouw woondromen werkelijkheid!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin