15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De voordelen van een trapeze hoekbank

Door Manou
16/12/2021
trapeze hoekbank

Een hoekbank kan op veel verschillende manieren samengesteld worden. Van een hoekbank met een longchair tot een grote U-vorm. Ben je toe aan een nieuwe vorm? Dan is een trapeze hoekbank misschien iets voor jou! Een trapeze element heeft geen standaard hoek zoals je gewend bent bij een hoekbank, maar een minder sterke hoek van 45 graden. Dit zorgt voor een ruimtelijk en speels effect in jouw interieur.

Een hoekbank met trapeze element is handig en mooi

Zeker wanneer je een schuine wand in huis hebt, is het praktisch om voor een trapeze hoekbank te kiezen. Of heb je juist genoeg ruimte in jouw woonkamer en wil je graag de bank in het midden van de ruimte zetten? Dan past een trapeze element ook heel goed! Niet alleen vanuit praktische overwegingen kan er hiervoor gekozen worden. Het staat ook nog eens mooi!

Onze collectie trapeze hoekbanken

In onze showroom vind je diverse hoekbanken met trapezehoek, zoals de Bondi en Yorkdale hoekbanken van BAENKS. Ook bij Pronto Wonen zijn een aantal hoekbanken met trapeze element te bewonderen. Uiteraard is het ook mogelijk om een hoekbank te combineren met meerdere hoekelementen. Kies bijvoorbeeld voor de interessante combinatie longchair én een trapeze element. Of ga voor een trendy rond element in jouw hoekbank.

Meer weten over de trapeze hoekbank?

Wil jij graag meer weten over het trapeze of ronde element in een hoekbank? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat je adviseren. Natuurlijk is er naast het kiezen van de opstelling van de bank nog meer mogelijk. Denk hierbij aan verschillende kleuren en materialen. Keuze genoeg dus!