15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Michelle & Sietze

Door Manou
16/03/2022
gouden quooker

Deze keer mochten wij een kijkje nemen in de luxe keuken van Michelle en Sietze. Michelle woont samen met haar partner Sietze in een gezellige woning, dicht bij het centrum van Arnhem. Haar partner had in het verleden al eerder een keuken gekocht bij onze keukenspecialist Emiel, naar volle tevredenheid. Daarom wilden hij en Michelle ook deze keer graag door hem geadviseerd worden.

Michelle en Sietze wisten van te voren heel goed wat zij in hun nieuwe keuken wilden. Samen struinden zij het internet af en verzamelden foto’s van keukenstijlen, kleuren, en apparatuur die hen aanspraken. Samen met Emiel doorliepen ze het gehele proces. Het resultaat: een luxe keuken van Schüller die werkelijkheid werd.  

“Emiel heeft goed met ons meegedacht. Hij nam onze wensen mee in zijn ontwerp en benutte de ruimte van onze keuken optimaal”

Belangrijke keuzes

Michelle en Sietze hadden een aantal elementen die ze graag wilden laten terugkomen in hun keuken. Zo wilden ze liever geen hoge kasten, maar wel genoeg ruimte om hun spullen in op te bergen. In hun vorige keuken hadden ze een barretje dat de eethoek van de keuken scheidde. In hun nieuwe keuken wilden ze een betere connectie tussen hun keuken en eethoek creëren. Een mooie uitdaging voor Emiel om alle wensen mee te nemen in het ontwerp van de keuken. Daarom werd er een open keuken ontworpen en zo ontstond er een gevoel van ruimte.

witte keuken
De oude keuken van Michelle & Sietze

Een praktische indeling, een goudkleurige Quooker, een Bora kookplaat met afzuigsysteem en een wijnklimaatkast mochten niet ontbreken in de nieuwe keuken. Deze wijnklimaatkast is dan ook een geweldige eyecatcher geworden! Een wijnklimaatkast in de keuken wordt steeds populairder, zo ook onder onze klanten. Deze kast is ideaal om jouw rode & witte wijn op de perfecte temperatuur te houden.

Verder was de kleurcombinatie voor Michelle en Sietze erg belangrijk. Het gebruik van gouden en zwarte tinten moesten zorgen voor een luxe uitstraling. En dat is gelukt!

Als we Michelle en Sietze vragen naar hun favoriete item, is dat overduidelijk het granieten werkblad Nero Bernini. In dit natuurproduct komt de goud/zwarte kleurencombinatie mooi terug. Mocht je dit prachtige granieten blad met eigen ogen willen zien, kan dat! Werkblad Nero Bernini is namelijk ook in onze showroom te bewonderen.

“Wat ons granieten werkblad echt uniek maakt is dat geen enkel stukje van het werkblad hetzelfde is. Een echt natuurproduct”

Luxe keuken

Stijlvol, vernieuwend, luxe en eigenzinnig. Dat zijn de woorden die deze keukenstijl perfect omschrijven. Daarbij heeft de keuken ook een strakke look dankzij de greeploze keukenkastjes.

Luxe keuken

Persoonlijk keukenadvies

Het is altijd fijn om te horen als onze klanten tevreden zijn over het proces dat zij met onze keukenspecialist hebben doorlopen. Michelle en Sietze hadden alle vertrouwen in het persoonlijke advies van Emiel. Benieuwd welke keukens wij nog meer gerealiseerd hebben? Bekijk de keukens van onze klanten.

“Emiel heeft zelfs gecheckt of de gouden kleur van mijn Quooker goed overeen zou komen met de gouden spoelbak die ik had uitgekozen”

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij na het lezen van deze blog ook verliefd geworden op de keuken van Michelle en Sietze en zou jij ook graag een keuken willen die volledig past bij de keukentrends van 2023? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenspecialisten. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken!

keukenadviseur jansen totaal wonen