15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Het eerste circulaire matras: Auping Evolve

Door Manou
07/09/2021
auping-evolve matras

Opzoek naar het juiste matras voor een comfortabele en tegelijkertijd verantwoorde nachtrust? Dan is het Auping Evolve matras misschien wel iets voor jou!

Wat is een circulair matras?

De term ‘duurzaamheid’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Veel bedrijven zijn zich hier van bewust en proberen hun steentje bij te dragen waar mogelijk. Ook in de beddenbranche is dit het geval. Zo introduceerde Auping de Auping Evolve: het eerste volledig circulaire matras ter wereld! Dit betekent niet langer verspilling van materialen, maar hergebruik voor de volgende generatie. En dat allemaal met de vertrouwde kwaliteit die je van de Auping matrassen gewend bent. Met de aankoop van dit matras geniet je dus niet alleen van een goede nachtrust, maar werk je tegelijkertijd ook mee aan een duurzame wereld. De Auping Evolve is een circulair matras die je kan testen in onze eigen showroom van Jansen Totaal Wonen!

Kies de Auping Evolve die bij jou past

Het nieuwe Auping Evolve matras kent verschillende typen, want elk lichaam is tenslotte anders en verdient de best mogelijke nachtrust. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het Evolve I matras, dat geschikt is voor mensen wiens schouders, taille en heupen ongeveer even breed zijn. Daarnaast zijn er nog het Evolve Y en het Evolve X matras. Benieuwd naar de precieze verschillen tussen deze matrassen? Vraag het onze slaapexperts!

Maak de Auping look compleet

Verder kan je jouw Auping look compleet maken met onze kleurrijke dekbedovertrekken. Of je nu op zoek bent naar een licht of juist een donker tintje voor de komende herfstmaanden; je vindt het allemaal in onze collectie.

Een duurzaam matras kopen?

Heb je vragen of wil je graag eens proefliggen op de Auping Evolve of op één van onze andere matrassen? Onze experts van de slaapkamerafdeling staan altijd voor je klaar. Je maakt gemakkelijk een afspraak online of kom eens spontaan binnenwandelen in onze showroom en laat je persoonlijk adviseren.

Voor meer slaapkamerinspiratie kan je op onze Instagram en Pinterest pagina terecht.

slapen bij jansen