15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Een kijkje in de keuken van Anita

Door webshop
02/09/2020
Een kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Wij hebben weer een nieuwe ‘Kijkje in de keuken bij’ voor je klaarstaan. Dit keer nemen we een kijkje in de keuken van Anita! Benieuwd naar de nieuwe keuken én het verhaal? Lees dan snel verder!

Helemaal naar eigen smaak

Onlangs hebben we een keuken mogen plaatsen bij Anita. Voorafgaand is er een intakegesprek met een JTW keukenadviseur geweest waarin alle aspecten zijn besproken. De keuken van Anita is volledig naar eigen smaak ontworpen en samengesteld. Zo kan ze optimaal van de ruimte gebruik maken en voldoet aan al haar wensen!

‘’we zijn goed geholpen door de JTW keukenadviseur en erg tevreden over het eindresultaat!’’

Anita

De samenstelling

‘’In eerste instantie waren we aan het twijfelen tussen een zwart en een wit werkblad. Uiteindelijk zijn we voor een volledig witte keuken gegaan: een werkblad van composiet- kleur iceberg white, en fronten in de kleur kristalwit hoogglans-uni gloss. Doordat zowel het werkblad als de fronten eenzelfde kleur zijn, straalt het rust uit en geeft het een cleane look.’’ Aldus Anita.

Verder hebben we gekozen voor een keukeneiland midden in de ruimte. We hebben bewust gekozen om de wasbak aan de overkant van het eiland te plaatsen t.o.v. de kookplaten. Dit is meestal ongebruikelijk, maar ziet er qua verdeling veel esthetischer uit. Doordat we zelf volledig de indeling konden bepalen was dit mogelijk.”

”We konden de indeling van de keuken volledig zelf bepalen. Zo ben ik o.a. erg blij met de uitschuifbare lades, waardoor je een goed overzicht hebt qua indeling. Verder zorgen de grote lades voor extra veel opbergruimte.’’

Anita

Symmetrie is key

‘’We hebben twee koelkasten laten plaatsen in plaats van één. We hadden de keuze om maar één koelkast te plaatsen, maar dat zou de symmetrie en de belijning verstoren van de keuken. En zeg nou eerlijk: een extra koelkast komt altijd van pas 😉 ..

Het middelste schuifgedeelte hebben we bewust gekozen zodat we alle apparatuur kunnen verbergen. Zo behouden we de cleane uitstraling van de keuken.’’ Aldus Anita.

Cleane look

‘’Eerst hadden we de muren wit. Dit gaf een té steriele uitstraling. Door de zwarte kleur op de muur komt de keuken veel beter naar voren! Verder hebben we gekozen voor belichting onder het werkblad, wat een luxe uitstraling geeft. Het benadrukt de strakke lijnen van het keukeneiland.

We hebben bewust gekozen voor een zwevend keukeneiland, wat een ruimtelijk effect geeft. Door de open haard in de muur te plaatsen creëer je een doorkijkluik naar de keuken. Een leuk detail wat het keuken- en woon gedeelte samenvoegt.” Aldus Anita.

Inrichten maar!

‘’Langzaam kleden we het huis en zo ook de keuken aan naar onze eigen smaak. De turquoise kleur op de muur hadden we al; de rest van het interieur in de keuken hebben we daarop aangepast en achteraf uitgekozen. Want niet alleen de keuken is van Jansen Totaal Wonen; meerdere meubels komen van de woonwinkel vandaan.

Qua indeling waren we nog zoekende in het begin. We wilden in eerste instantie de keukentafel in het verlengde van het keukeneiland plaatsen. Nadat de keuken geplaatst werd, oogde het veel ruimer om de tafel andersom te plaatsen! Een van onze wens was om een eetkamerbank van Xooon te hebben bij de eettafel. Deze past perfect bij de nieuwe keuken.

Al met al zijn we erg tevreden met de keuken en de inrichting!

Geïnspireerd geraakt door de Een kijkje in de Keuken van Anita? Bekijk de rest van onze blogs voor nog meer inspiratie!

Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!