15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favorieten van @myhomeofzodiac

Door Sophie
02/06/2022
@myhomeofzodiac

Maak kennis met Thera, beter bekend als @myhomeofzodiac. Thera heeft een grote passie voor interieur en woontrends en dat zie je terug in de smaakvolle inrichting van haar eigen woning. Het is dan ook niet voor niets dat zij ruim 170.000 volgers heeft op Instagram die zij dagelijks inspireert met toffe content van haar interieur. Zij shopt graag meubels en accessoires bij Jansen Totaal Wonen.

Thera’s interieur is een combinatie van diverse stijlen, maar als je hem zou moeten omschrijven is het een mooie mix tussen hotel chique samen met industriële elementen. Om deze stijl in huis te blijven vernieuwen shopt ze regelmatig leuke nieuwe items bij Jansen Totaal Wonen. In deze blog hebben we een aantal van haar favorieten op een rijtje gezet!

Een tijd je terug is Thera weer bij ons in de winkel geweest om nieuwe ideeën op te doen voor haar woonkamer. Thera is, net als velen, dol op lekker rondstruinen door woonwinkels en zich onderdompelen in interieurinspiratie. Hieronder zetten we een aantal van haar favoriete nieuwe meubels uit onze winkel op een rijtje:

Inspiratie opdoen met @myhomeofzodiac

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je alvast een voorproefje van wat je bij ons in de winkel kunt verwachten? Doe alvast inspiratie op tijdens een digitaal rondje door onze woonwinkel samen met Thera!

Ook zo’n tof interieur creëren als @myhomeofzodiac?

Kom langs in onze showroom en shop de tofste accessoires, kasten, tafels, banken & fauteuils! Kan je wel wat hulp gebruiken bij het stylen van jouw interieur? Onze interieuradviseurs staan voor jou klaar om jouw woning een make-over te geven.