15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Stefan: next125 NX510

Door Sophie
13/04/2023
De favoriete keuken van Stefan

Onze keukenadviseurs zijn dagelijks bezig om onze klanten bij te staan in het proces naar hun droomkeuken. Hierbij luisteren zij naar jouw wensen en behoeften en gebruiken ze hun expertise op het gebied van keukens om zo tot een passend 3D-ontwerp te komen waar jij 100% tevreden mee bent. In onze ruime showroom zijn talloze keukens te bekijken, maar welke keuken is de favoriet van onze adviseur Stefan? Hij vertelt je zelf waarom de next125 NX510 in de kleur schelpenwit zijn favoriete keuken is!

Dit is keukenadviseur Stefan

Stefan is al ruim 12 jaar keukenadviseur en werkt inmiddels 2 jaar met veel plezier bij Jansen Totaal Wonen. Het leukste aan het vak vindt hij dat iedere klant verschillend is en je elke klant op een andere manier kan helpen met het samenstellen van hun droomkeuken.

“Adviseren is heel persoonlijk, elke keuken is anders en iedere klant is uniek. Het is dus echt een uitdaging om iedere klant blij te maken”.

– Stefan

Een keuken is een grote aankoop en Stefan weet als geen ander dat alle details dus perfect moeten kloppen. Daarom is het belangrijk om jou als klant goed voor te lichten en alle diverse opties te laten zien die wij bieden. Zo weet hij zeker dat zijn klanten uiteindelijk helemaal tevreden zijn met hun nieuwe keuken.

Hélemaal Japandi

Zoals je in onze blog over de Japandi keuken ook leest, is deze keukenstijl ontzettend populair. Niet voor niets dat ook Stefan helemaal fan is van deze stijl. De next125 NX510 in schelpenwit is ontworpen in deze stijl en sluit perfect aan op de kenmerken ervan. Zo heeft deze keuken de schelpenwit- en beigetinten die bij de Japandi keukenstijl horen. Ook het geribbelde houtfineer van de keukenkast, het beige keramieken keukenblad & de rustieke structuur zijn kenmerkend. Keramiek is tevens een mooi materiaal dat niet vlekt, krast en bovendien hittebestendig is.

“De Japandi stijl is een hele eenvoudige maar toch chique stijl, die daarnaast ook heel tijdloos is. Daarom is dit een van mijn favoriete keukenstijlen”.

– Stefan

Zo zit de next125 NX510 in elkaar

De combinatie van onderstaande elementen maken dat Stefan deze keuken heeft gekozen als favoriet van alle 25 topkeukens in onze showroom.

Verlichting

Niet alleen om het strakke uiterlijk is deze keuken de favoriet van Stefan. De details en elementen van deze keuken maken hem volgens Stefan helemaal perfect. Verlichting in de keuken is essentieel voor de sfeer. Zo heeft deze keuken een prachtige glaskast met led-verlichting, greeplijstverlichting en een designlamp boven het eiland. Alle verlichting in de keuken is dimbaar en in te stellen in koud en warm licht. Zo creëer je altijd een passende sfeer!

Strak & rustig

De hoge korpus zorgt voor handige extra kastinhoud. De keuken heeft tevens een geïntegreerd afvalsysteem: ingebouwde afvalemmers. Zo is het afval makkelijk te scheiden en bovendien netjes weggewerkt. Dit maakt de keuken strak en rustig, wat weer goed past bij de Japandi keukenstijl: een win-win situatie dus!

Persoonlijk keukenadvies

Ben jij net als Stefan helemaal fan van de prachtige next125 NX510 schelpenwitte keuken? Hij & onze andere keukenadviseurs staan 7 dagen in de week voor je klaar met advies op maat. Maak een afspraak of kom voor inspiratie langs in onze showroom.

Keuken 3D ontwerp