15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Emiel: Schüller Newport

Door Sara
28/06/2024
Favoriete keuken van Emiel
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Emiel is keukenadviseur bij JTW keukens en ontwerpt dagelijks op maat gemaakte keukens samen met zijn klanten. Hierbij luistert hij aandachtig naar de behoeften van zijn klanten en creëert hij een 3D ontwerp dat naadloos aansluit op hun persoonlijke wensen. Toen we Emiel vroegen zijn favoriete keuken te kiezen, wist hij het meteen: de Schüller Newport! Waarom? Emiel vertelt het zelf. 

Dit is keukenadviseur Emiel

Ongeveer 11 jaar geleden begon Emiel zijn carrière als keukenadviseur en inmiddels is hij al geruime tijd werkzaam bij JTW keukens.

“Wat ik het leukste vind aan mijn vak? De betrokkenheid met klanten! Vanaf de allereerste schets tot aan de oplevering van hun nieuwe keuken ben ik nauw betrokken. Door uitgebreid de tijd te nemen, leer ik mijn klanten snel en goed kennen, zodat ik hen het beste advies kan geven”.

– Emiel

Volgens Emiel is het van cruciaal belang om nauwkeurig te luisteren naar de wensen van de klant, zodat het uiteindelijke ontwerp perfect aansluit bij hun behoeften. Door het bieden van volledige ontzorging gedurende het hele proces, zorgt hij ervoor dat zijn klanten op hun gemak zijn en zich ontspannen voelen bij het nemen van de belangrijke beslissingen die komen kijken bij het kiezen van een keuken. “Zo zorg ik ervoor dat de klant het proces van ontwerp tot oplevering compleet zorgeloos doorloopt.”

Zo zit de Schüller Newport in elkaar

Emiel kiest de Schüller Newport als zijn favoriete keuken vanwege de klassieke landelijke stijl met een moderne twist. Wat deze keuken bijzonder maakt, zijn de frontjes met sierlijke lijsten, verfijnd afgewerkt met sfeervolle verlichting. “Er is verlichting geïntegreerd in zowel de greeplijsten als de plint onder de kastjes, wat zorgt voor een luxe uitstraling.” Daarnaast is deze u-keuken met een gezellige bar en royaal oppervlak perfect voor iedereen die graag veel tijd in de keuken doorbrengt, net als Emiel.

De combinatie van onderstaande elementen maken dat Emiel deze keuken heeft gekozen als favoriet van de meer dan 30 topkeukens in onze showroom.

Le Mans kast

Vraag Emiel naar zijn favoriete keukenhandigheid en de Le Mans kast staat bovenaan. De Le Mans kast benut de hoek optimaal en zorgt met zijn uittrekbare plateaus voor het eenvoudig opbergen en pakken van pannen en schalen. Zo hoef je niet meer helemaal de hoek in te duiken.

Vitrinekast

“In een open vitrinekast stel je al je favoriete woonaccessoires mooi tentoon. Ik vind dat de open vitrinekast prachtig is geïntegreerd in de kastenwand. Het resultaat is een speelse leefkeuken.”

Meer weten over Schüller Newport?

Je stelt de Schüller Newport keuken volledig naar wens samen in opstelling, materialen en kleuren om zo jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek deze keuken nu online of kom langs in onze luxe keukenshowroom.

Schüller keuken Newport kiezelgrijs Siemens afzuigkap

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen