15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Emiel: Rotpunkt Zerox HPL XT

Door Sara
13/12/2023
De favoriete keuken van Emiel
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Emiel is keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen en ontwerpt dagelijks op maat gemaakte keukens samen met zijn klanten. Hierbij luistert hij aandachtig naar de behoeften van zijn klanten en creëert hij een 3D ontwerp dat naadloos aansluit op hun persoonlijke wensen. Toen we Emiel vroegen zijn favoriete keuken te kiezen, wist hij het meteen: de Rotpunkt Zerox HPL XT! Waarom? Emiel vertelt het zelf. 

Dit is keukenadviseur Emiel

Ongeveer 10 jaar geleden begon Emiel zijn carrière als keukenadviseur en inmiddels is hij al geruime tijd werkzaam bij Jansen Totaal Wonen.

“Wat ik het leukste vind aan mijn vak? De betrokkenheid met klanten! Vanaf de allereerste schets tot aan de oplevering van hun nieuwe keuken ben ik nauw betrokken. Door uitgebreid de tijd te nemen, leer ik mijn klanten snel en goed kennen, zodat ik hen het beste advies kan geven”.

– Emiel

Volgens Emiel is het van cruciaal belang om nauwkeurig te luisteren naar de wensen van de klant, zodat het uiteindelijke ontwerp perfect aansluit bij hun behoeften. Door het bieden van volledige ontzorging gedurende het hele proces, zorgt hij ervoor dat zijn klanten op hun gemak zijn en zich ontspannen voelen bij het nemen van de belangrijke beslissingen die komen kijken bij het kiezen van een keuken. “Zo zorg ik ervoor dat de klant het proces van ontwerp tot oplevering compleet zorgeloos doorloopt.”

Zo zit de Rotpunkt Zerox HPL XT in elkaar

Voorzien van greeploze frontjes en een Dekton Kira natuurstenen keukenblad, straalt de Rotpunkt Zerox HPL XT keuken pure luxe uit. Het samenspel van strakke lijnen en hoogwaardige materialen voegen hier een moderne twist aan toe. Deze moderne, luxe uitstraling van de keuken wordt verder versterkt door het gedurfde contrast tussen de zwarte, hoge kasten en de lichte frontjes van het kookeiland.

De combinatie van onderstaande elementen maken dat Emiel deze keuken heeft gekozen als favoriet van de meer dan 25 topkeukens in onze showroom.

Koffiemachine

Met de koffiemachine van Bosch zet je dankzij het uitgebreide aanbod aan functionaliteiten in een handomdraai talloze baristawaardige koffievarianten in eigen keuken. “Dit is voor mij als echte koffieliefhebber puur genieten. En doordat hij naadloos geïntegreerd is in de keuken, is er geen koffiemachine meer die ruimte op het keukenblad inneemt!”

Opbergruimte

Dankzij het brede kookeiland en de hoge kasten biedt deze keuken meer dan voldoende opbergruimte voor al je keukengerei. En je favoriete woonaccessoires geef je een mooi plekje in de glazen vitrinekast met sfeerverlichting! “De perfecte combinatie tussen opbergen in én uit het zicht”.

Contrasterend kleurenpalet

De donkere, maar luxe, uitstraling van de kastenwand met geïntegreerde apparatuur en vitrinekast wordt vergezeld door een kookeiland met lichte, beige frontjes en beige blad. “Een contrasterende combinatie, die tóch heel goed bij elkaar past!”

Meer weten over Rotpunkt Zerox HPL XT?

Je stelt Zerox HPL XT volledig naar wens samen in opstelling, materialen en kleuren om zo jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek Zerox HPL XT nu online of kom langs in onze luxe keukenshowroom.

Rotpunkt-Zerox-HPL-XT---Beach-Grey---New-Forest-Oak

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen