15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Bas: Schüller Targa

Door Sara
19/02/2024
De favoriete keuken van Bas

Bas is één van de keukenadviseurs van Jansen Totaal Wonen. Bij het adviseren van klanten over hun nieuwe droomkeuken luistert hij aandachtig naar hun wensen en behoeften om een op maat gemaakt 3D-ontwerp te creëren dat naadloos hierop aansluit. Welke keuken uit onze luxe keukenshowroom de favoriet is van Bas? Dat is de Targa van Schüller!

Dit is keukenadviseur Bas

Bas is inmiddels al zo’n 7 jaar werkzaam als keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen. Wat hem het meest aanspreekt in zijn werk? De creatieve aspecten! Hij haalt veel energie uit het vertalen van de klantwensen naar een prachtig 3D-ontwerp voor hun nieuwe keuken. Naast zijn werk staat Bas ook graag zelf in de keuken.

“Voor mij is een persoonlijke connectie met de klant van onschatbare waarde. Ik verdiep mij graag in hun behoeften en neem, vanuit mijn liefde voor koken, ook mee wat en hoe ze graag koken. Dit maakt het nóg leuker om een keukenontwerp te creëren dat perfect bij de wensen van de klant past.”

– Bas

Zo zit de Schüller Targa in elkaar

Deze Targa keuken is uitgevoerd met een Dektron Trilium keukenblad en donkeren, stalen accenten. De combinatie van onderstaande elementen maken dat Bas deze keuken heeft gekozen als favoriet uit de meer dan 25 topkeukens in onze showroom.

De Le Mans kast als onderdeel van een slimme keukenindeling

Vraag Bas naar zijn favoriete keukenhandigheid en de Le Mans kast staat bovenaan. Hij adviseert deze aan iedere klant met een hoek in de keuken. De Le Mans kast benut deze hoek optimaal en zorgt met zijn uittrekbare plateaus voor het eenvoudig opbergen en pakken van pannen en schalen. Je hoeft niet helemaal in de hoek te duiken. Doordat je de plateaus uit de kast naar je toe kan trekken, kan je overal makkelijk bij.

Omarm kleur in je keuken

Als het aan Bas ligt ga je voor kleur in de keuken! “Hiermee creëer je een stijlvolle ambiance en geef je karakter aan jouw keuken.” De industriële Schüller Targa keuken is niet voor niets zijn favoriet. Deze staat namelijk voor een diep turquoise achterwand in onze showroom. Deze unieke kleur past perfect bij de staallook van de keuken en voegt diepte toe.

Het unieke Slide & Hide systeem

Jezelf stoten of branden aan een hete oven is verleden tijd dankzij het Slide & Hide systeem van de ovens van Neff. De deur verdwijnt volledig onder de oven bij het openen, waardoor je moeiteloos gerechten verwijdert of ingrediënten kunt toevoegen. Bovendien biedt de Slide & Hide oven dezelfde inhoud als een traditionele oven.

Meer weten over Schüller Targa?

Je stelt Targa volledig naar wens samen in opstelling, materialen en kleuren om zo jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek Targa nu online of kom langs in onze luxe keukenshowroom.

Schüller Targa Marmer Scuro

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens