15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

De favoriete keuken van Bas: Rotpunkt Zerox MA Memory RI

Door Sara
04/06/2024
Favoriete keuken van Bas

Bas is één van de keukenadviseurs van JTW keukens. Bij het adviseren van klanten over hun nieuwe droomkeuken luistert hij aandachtig naar hun wensen en behoeften om een op maat gemaakt 3D-ontwerp te creëren dat naadloos hierop aansluit. Welke keuken uit onze luxe keukenshowroom de favoriet is van Bas? Dat is de Zerox MA Memory RI van Rotpunkt!

Dit is keukenadviseur Bas

Bas is inmiddels al zo’n 8 jaar werkzaam als keukenadviseur bij JTW keukens. Wat hem het meest aanspreekt in zijn werk? De creatieve aspecten! Hij haalt veel energie uit het vertalen van de klantwensen naar een prachtig 3D-ontwerp voor hun nieuwe keuken. Naast zijn werk staat Bas ook graag zelf in de keuken.

“Voor mij is een persoonlijke connectie met de klant van onschatbare waarde. Ik verdiep mij graag in hun behoeften en neem, vanuit mijn liefde voor koken, ook mee wat en hoe ze graag koken. Dit maakt het nóg leuker om een keukenontwerp te creëren dat perfect bij de wensen van de klant past.”

– Bas

Zo zit de Rotpunkt Zerox MA Memory RI in elkaar

Deze keuken is uitgevoerd met keukenblad van TopCore in de prachtige kleur Goldfinch en heeft een warme uitstraling. De combinatie van onderstaande elementen maken dat Bas deze keuken heeft gekozen als favoriet uit de meer dan 30 topkeukens in onze showroom.

Hoge koel- en vrieskast

De deuren van de koelkast en vriezer zijn met een unieke hoogte van 247 cm opmerkelijk hoog. Dit is niet alleen een esthetische keuze, maar het biedt ook extra functionaliteit en ruimte. Daarbij is deze keuken voorzien van talloze laden, waaronder handige binnenladen en een geïntegreerd afvalsysteem, waardoor de keuken netjes en georganiseerd blijft. “De verlichting onder de plankjes tegen de achterwand zorgt voor een sfeervolle, luxe afwerking.”

Stopcontact in het kookeiland

Een stopcontact in het kookeiland biedt eenvoudig toegang tot stroom voor keukenapparatuur, wat het koken efficiënter maakt. “Zo kun je gemakkelijk de airfryer gebruiken of je mobiel opladen terwijl je aan het koken bent.”

Kleur in de keuken

Als het aan Bas ligt, kies je voor kleur in de keuken! “Dit geeft je keuken een stijlvolle ambiance en veel karakter.” Zijn favoriet is de sfeervolle Zerox MA l Memory RI. De combinatie van mat gelakte Tundra-fronten en New Forest Oak-houtfineerdeuren creëert een warm en uitnodigend geheel in onze showroom. De groene (front)kleur past perfect bij de natuurlijke uitstraling van de keuken en voegt extra diepte toe.

Meer weten over Rotpunkt Zerox MA Memory RI?

Je stelt deze keuken volledig naar wens samen in opstelling, materialen en kleuren om zo jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek de Rotpunkt Zerox MA Memory RI keuken nu online of kom langs in onze luxe keukenshowroom.

Kranen Gun Metal

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens