15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Jeanette & Frank

Door Manou
25/04/2022
groene bank banner

Jeanette en Frank wonen sinds kort in een nieuwbouwwoning in Gendt en zijn voor hun gehele interieur bij Jansen Totaal Wonen geslaagd. De nieuwe keuken werd ontworpen door Antoine: hun zoon én keukenadviseur bij Jansen Totaal Wonen. Ook kregen ze advies van slaapspecialist Marjo en interieurstyliste Janin nam de woonkamer voor haar rekening. Het resultaat: een sfeervolle woning waar wij een kijkje mochten nemen!

Persoonlijk interieuradvies

Jeanette en Frank komen altijd graag bij Jansen Totaal Wonen. Ze wisten dan ook al snel dat ze hun interieur hier zouden samenstellen.

“Wij liepen een rondje door de showroom en kozen onze favoriete meubels, die Janin vervolgens samenbracht in een 3D interieurontwerp.”

Specifieke eisen bij het uitkiezen van de meubels hadden Jeanette en Frank eigenlijk niet vooraf. Wat ze wel belangrijk vonden was dat het interieur één geheel zou worden. Dat alle meubels en kleuren bij elkaar zouden passen en dat de muur een warm kleurtje zou krijgen. Jeanette houdt van groene tinten en dus besloten ze voor een groene kleur op de muur te gaan. Ze vonden dit wel een gewaagde gok en wachtten gespannen het resultaat af.

“Janin verzekerde ons dat de groene kleur dat warme effect zou geven dat we wilden. En ze had gelijk!”

Verder raadde Janin aan om een aantal eyecatchers aan het interieur toe te voegen. Zo kwamen Jeanette en Frank bij hun houten boekenkast en zwarte stalen lamp boven de tafel. Deze items maken hun huis echt uniek!

Kenmerkend aan het interieur van Jeanette en Frank zijn de houten accenten in combinatie met zwart staal en diverse groene tinten. Dit zorgt voor een sfeervolle, huiselijke stijl. De groene kleur is niet alleen op de muren te vinden, maar komt terug in het hele interieur. Een gevoel van gezelligheid omarmt je zodra je hier binnenloopt.

Favoriete plek in huis

Waar Jeanette en Frank vooral erg blij mee zijn, is hun nieuwe eethoek. Ze zijn hier dan ook veel te vinden. De groen en antracieten eetstoelen stralen een en al comfort uit. In combinatie met de houten eettafel dragen ze bij aan de warme sfeer in huis. In de avond, als er tv wordt gekeken, verplaatsen Jeanette en Frank naar hun bank. Bij de bank hebben ze gekozen voor twee extra nekkussens, zodat ze hier heerlijk kunnen zitten.

De keuken

Ook van de keuken genieten ze iedere dag! Antoine hield goed rekening met de wensen van zijn ouders, net als met de beschikbare ruimte in de keuken.   

“Wij hebben gekozen voor lades van 70cm diep. Dit zorgt voor nóg meer opbergruimte dan de standaard lades van 60cm diep. Een echte aanrader!”

Verder gaf Antoine zijn ouders het advies om voor een opbergkast met koof te gaan. Een koof is een lange, vaak doosvormige constructie die in dit geval is gebruikt om de ruimte tussen de opbergkast en het plafond op te vullen. Deze koof, in combinatie met het aanrechtblad dat helemaal doorloopt tot aan het raam, geeft de keuken een strakke en rustgevende look. De keuken van het merk Schüller is voorzien van een Bora kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, een Quooker, een grote koelkast en ingebouwde prullenbakken. Deze apparatuur zorgt voor veel gemak in de keuken!

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woonkamer, slaapkamer of nieuwe keuken? Onze specialisten helpen je graag! Voor meer interieur inspiratie kan je altijd terecht op onze Instagram pagina.

Advies nodig?