15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Jadine & Paul

Door Sara
02/07/2024
Afbeelding voor Binnenkijken bij Jadine & Paul

Toen Jadine met haar twee zoontjes bij Paul en zijn zoontje introk, was de vrijstaande woning in Doornenburg volledig ingericht. Een hoogglans witte keuken met een zwart blad en zwarte tegelvloer domineerden het interieur. Na 10 jaar samen te zijn, vonden ze het tijd voor een moderne make over. Het stel transformeerde het interieur tot een warm, strak, hotel chique interieur dat tot in de puntjes is afgewerkt met de hulp van interieurstyliste Janin en keukenadviseur Antoine. Kijk je mee?

Hotel chique interieur

Het stel wist precies hoe hun nieuwe interieur eruit moest komen te zien. Enkele specifieke wensen waren lampen van gerookt glas, een bank waar met twee personen op gelegen kan worden en accenten in goud en brons. Interieuradviseur Janin koos daarom voor een statement hanglamp met glazen bollen in Smoke glas boven de eettafel en plaatste in de woonkamer bank Maes van JaxxChoice in een mooie, chique stof met glimmetje. Met een donker kleurenpalet, gouden en bronzen details en luxueuze materialen creëerde ze een hotel chique interieur.

“De prachtige bruine oogkleur uit het schilderij achter de eettafel liet ik terugkomen in de cognac fauteuil, zodat de zit- en eethoek mooi in elkaar overvloeien.”

Janin – interieuradviseur

Royale eettafel

Een andere wens van Jadine & Paul was een royale eettafel, zodat in de toekomst de tafel groot genoeg is voor partners van de jongens en om met vrienden en familie gezellig te tafelen. Interieuradviseur Janin koos voor een boomstamtafel in donker hout met een set comfortabele stoelen met wieltjes, gemixt in twee kleuren voor een speels geheel.

“Door de tafel tegen het kookeiland te plaatsen, is een mooie verbinding tussen een eethoek en keuken ontstaan. De bar maakt het geheel speels door de onderbreking en wordt veel gebruikt door de jongens om uit school hun huiswerk te maken terwijl er gekookt wordt.”

Jadine

Luxe keuken met kookeiland

Het stel koos voor een chique Schüller keuken in fluweelmat lak Terragrijs met anti-fingerprint coating. Symmetrie vinden ze erg belangrijk, wat terug te zien is in de greeplijsten die even hoog zijn als het blad dik is en de smetlijst hoog is. Ook koos het stel voor een prachtig, granieten Nero Bernini keukenblad, welke bookmatch zijn. Dit betekent dat het blad van het kookeiland uit hetzelfde stuk steen is gemaakt als het blad op het andere deel van de keuken en de tekeningen in het graniet hetzelfde zijn.

Luxe keukenapparatuur

Jadine & Paul rustten hun nieuwe keuken uit met een BORA kookplaat en luxe Quooker kraan in mat zwart. Ze kozen ervoor om aan de zijkant van het kookeiland een stopcontact te integreren waardoor ze hun keukenapparatuur of laptop hier kunnen aansluiten. Extra handig is de vaatwasser op hoogte, waardoor ze niet hoeven te bukken tijdens het in- en uitpakken. En in de hoge koelkast kunnen ze met gemak alle boodschappen kwijt voor het hele gezin.

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Ben jij net als Jadine & Paul ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs of keukenadviseurs!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin