15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij de lichte woning van Janin & Robbert

Door Sophie
24/06/2022
Binnenkijken bij Janin en Robbert

Ze kan zich ontzettend goed inleven in de verschillende stijlen van haar klanten. Ze komt met de meest creatieve ideeën om je woning in te richten en ze maakt de mooiste 3D interieurontwerpen. Maar wat als ze helemaal zelf mag kiezen hoe een interieur eruit komt te zien? Wij laten je de lichte woning van onze eigen interieurstyliste Janin zien!

In haar eigen woning, waar ze samenwoont met haar vriend Robbert, heeft ze haar creativiteit en passie voor interieur gebruikt om haar droomwoning te creëren. Benieuwd? Scroll snel verder.

Een mix van diverse stijlen

Janin en haar vriend Robbert wonen sinds 2 jaar in een moderne woning in Huissen. Vlak na aankoop van de woning hebben zij een nieuwe keuken laten plaatsen en het interieur flink onder handen genomen. Ze hebben gekozen voor een licht interieur met enkele donkere accenten. Eenvoudig Japandi, Boho Ibiza & licht industrieel. Elke hoek in haar huis is in een ander jasje gestoken, maar toch mooi in harmonie qua stijl.

Robbert en Janin hebben allebei dezelfde smaak en zitten bijna altijd op een lijn over keuzes rondom de inrichting van het huis. Daarom vertrouwt Robbert erop dat Janin dingen uitkiest die hij ook mooi vindt, en kan Janin lekker haar gang gaan. Janin houdt er bijvoorbeeld van om vintage items in een nieuw jasje te steken. Zo heeft ze een oud dressoir van oma en een kastje van haar opa een tweede leven te gegeven.

Koken in stijl

Robbert was werkzaam als chefkok en is dol op avondjes in de keuken staan om uitgebreid te koken voor vrienden. Daarom moest de keuken op praktisch gebied voldoen aan zijn eisen. Robbert & Janin hebben gekozen voor een Schüller Onyx keuken met Siemens kookplaat en afzuiging in het plafond. Door te kiezen voor de afzuiging in het plafond in plaats van in de kookplaat, creëer je een extra plek op de kookplaat. Ideaal voor degene die veel pannen tegelijkertijd op de kookplaat kwijt wil tijdens het koken.

Het keramieken werkblad kan wel tegen een stootje, en dat is precies de reden dat Janin & Robbert hun keuze hierop hebben laten vallen. De zwarte onyx fronten van de ladekasten geven de keuken een stoer uiterlijk. Om toch een lichte look te creëren heeft de linkerzijde van de keuken witte ladekasten. Hierdoor krijgt de keuken een frisse uitstraling.

Japandi stijl

Janin houdt zich dus dagelijks bezig met het ontwerpen van het interieur van anderen. Hierin kan ze afwisselen tussen diverse stijlen, meubels en woontrends. Zelf houdt ze van basic, natuurlijke materialen, lichte kleuren en een rustige uitstraling. In haar woning zie je dan ook diverse houten meubels en accessoires voorbijkomen. In onze blog over de Japandi woonstijl kon je al meer lezen over het combineren van diverse natuurlijke materialen, en hoe dit perfect te combineren is in het moderne interieur.

“bij ons thuis zie je dat werken met verschillende houtsoorten en materialen helemaal niet rommelig hoeft te zijn.”

Een moderne tuin

Tijdens de verbouwing hebben Janin en Robbert flink uitgepakt. De gehele benedenverdieping is op de schop gegaan en er is een ruime uitbouw van 2,5 meter geplaatst. Dit is ten koste gegaan van een stukje tuin maar zoals je ziet is dit de moeite zeker waard geweest! De ruime, lichte woonkamer wordt gecomplimenteerd door de grote zwarte schuifpui. Deze pui kan in zijn geheel open en leidt naar de tuin, waar je in de zomeravonden heerlijk kunt vertoeven.

Shop de look

Spreekt de lichte woning van Janin en Robbert jou helemaal aan? Dan haal je deze stijl in huis met de volgende items:

Jouw eigen lichte woning creëren?

Ben jij na het lezen van deze binnenkijker helemaal overtuigd van de interieurontwerpkunsten van onze Janin? Wil jij de Japandi woonstijl in huis of een van de andere woontrends van 2022? Janin staat voor je klaar met passend interieuradvies. Maak een afspraak en ontvang een prachtig 3D ontwerp op maat!

Wil je nog meer geïnspireerd worden? Bekijk dan de Instagram pagina van Janin of onze Instagram pagina.

interieuradvies