15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Carla & Eduard

Door Manou
15/02/2024
binnenkijken-bij-carla-hazel-interieur

Carla en Eduard genieten al bijna 30 jaar van hun knusse twee-onder-een-kapwoning in het gezellige Gendt. Carla heeft vanuit thuis altijd meegekregen dat goede meubels lang mee moeten gaan, wat natuurlijk helemaal waar is. Na jarenlang plezier te hebben gehad van haar meubels, vond ze het nu wel tijd voor een moderne make over! Het stel schakelde interieurstyliste Janin in en creëerde samen met haar een warm thuis.

Eigentijds én functioneel

Carla had als specifieke wens voor haar nieuwe interieur het gebruik van eigentijdse en sfeervolle elementen. Het eindresultaat? Ronde vormen, houten panelen en een warm kleurenpalet van terracottatinten dat de gehele woning omarmt.

Tegelijkertijd wilden Carla en Eduard dat de meubels over enkele jaren nog steeds eigentijds ogen. Een licht beige, comfortabele bank mocht daarom niet ontbreken. Veel banken hebben tegenwoordig een diepe zit, maar Carla en Eduard kozen bewust voor een bank met actieve zit. Waarom? Ze wilden niet wegzakken in de bank, maar rechtop ontspannen.

“Mijn man en ik wilden graag een persoonlijk tintje toevoegen aan ons huis. Dit deden we door de grote dressoirkast te vullen met onze reisgidsen en fotolijstjes.”

Carla

Uitgebreid tafelen

Een andere wens van Carla en Eduard was een grotere zithoek. Dit leek op het eerste gezicht een uitdaging, gezien de klassieke indeling van het huis. De deur naar de hal moest natuurlijk te allen tijde gemakkelijk open en dicht kunnen. Janin ging hiermee aan de slag!

Janin kwam met een moderne mix van een bootvormige eettafel met spinpoot, een eetbank met ronde hoek, bijpassende eetstoelen en speelse verlichting met lichtbronnen in verschillende vormen. Carla en Eduard borrelen tegenwoordig vaak met vrienden aan de ruime eettafel in plaats van op de bank.

“De verbinding tussen een eethoek en woonkamer vind ik altijd heel belangrijk. Daarom vind je bij Carla en Eduard het patroon van de eettafel terug in de salontafel in de woonkamer.”

Janin – Interieurstyliste

Zithoekje bij het raam

Janin benutte de ruimte van de woonkamer optimaal met een apart zithoekje, gevormd door het hoekelement van een bank. Een heerlijke plek om een boek te lezen met de warmte van de openhaard en een warm kopje thee op de vensterbank. Echt quality time! Hetzelfde geldt voor de comfortabele relaxstoel van Eduard, die een plekje kreeg aan de andere kant van de openhaard.

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Ben jij net als Carla en Eduard ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak dan een afspraak met onze interieurstyliste Janin en kom langs in onze showroom!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin